Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

26/01/2018

Un nou èxit del dia del 14 de juliol amb una major afluència.

201801151915353ROd-image(postpage).JPGEls dos copresidentes van presentar informes morals i d'activitats. Pierre Caunille es va encarregar de fer un balanç de les moltes activitats de l'any, quan Henri Michel va detallar la part de la tauromàquia. El tresorer Bern Jenssen va confirmar el proper equilibri del pressupost malgrat algunes despeses inesperades.


20180115191535Wtws-image(linked_img).JPGLa qualitat de les activitats culturals com la nit de pel·lícula de l'començament de l'any, l'exposició als mitjans de comunicació i el tradicional concert d'orgue i trompetes.
Un primer encierro als carrers de Piacenza, organitzat pels joves de la Penya. La multitud va ser a la cita i és una aposta segura que la iniciativa es renovarà.
La sinergia que es desenvolupa gradualment entre les diferents associacions per al cap de setmana del 14 de juliol, un festival de camp real en el nostre poble.
Els presidents van agrair a tots els voluntaris que ajudaven a dur a terme tots aquests esdeveniments. La creació fa un any Cercle forces vives molt bé rellançat la dinàmica una mica avorrit després de la mort dels dos pilars de la Roca, que va ser Jean-Pierre i Michel.
Regis Soubabère, alcalde de Piacenza va prendre la paraula per emfatitzar el punt que prengui les vacances al voltant de 14 de juliol i gràcies Peña per la seva energia, i altres organitzacions involucrades.
La resta de la nit va passar als passadissos del Ladevèze, es van reunir els clubs taurins de la Val d'Adour Aignan Riscle, Plaisance, Maubourguet, Castelanu Baix Riu pel trofeu a Yon Lamothe, deTartas nadius ..
Va estar present amb el seu germà i Richard Milian.
La nit va ser presentada per Henri Michel i Pierre Caunille del Club Plaisance. El jove va rebre una Yon Lamothe Muleta ofert pels clubs, va ser molt aplaudit i felicitat. Estudiant de Richard Milian, aquest últim dirà la seva satisfacció per veure que els joves s'apassionen de la novillada. Agrairà calorosament als cinc clubs per fer-lo en viu.

Les commentaires sont fermés.