Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

15/08/2018

FERIA DE BÉZIERS


Toros de Fermín Bohórquez, de correcta presentació i d'excepcional joc. Amb ritme i transmissió, col·laboradors per a tots dos. Pablo Hermoso de Mendoza, orella, dues orelles i ovació; Lea Vicens, orella, orella i dues orelles.

Novillos de Robert Marge, ben presentats i de bon joc, de fit a fit, encastats i cobdiciosos. El 5è, premiat amb la volta a la plaça.

El Galo, orella en tots dos, Carlos Olsina, palmes i ovació després d'avís, Diego San Román, orella amb petició de la segona i ovació després d'avís.

Bous de Núñez del Cuvillo, ben presentats i de bon joc. Nobles i enclasados, va destacar el 3r, dins d'un conjunt en el qual només va desentonar la mobilitat sense lliurament del 5è.

Juan José Padilla, orella i orella amb dues voltes a la plaça, Antonio Ferrera, orella i ovació, Joan Baptista, orella en tots dos.

Correguda de la cinquantena Fira de Béziers amb una mà a mà que oposa Enrique Ponce i Sebastián Castella contra els 6 toros de Garcigrande.. Molts toros bruts i decadents que van deixar poques opcions per emocionar-se. Enrique Ponce realitza el millor moment de carrera i talla l'única orella del dia.

Enrique Ponce, silenci, orella i silenci, Sebastián Castella, silenci, silenci i silenci.

 

Les commentaires sont fermés.