Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

15/08/2018

FERIA DE DAX


Bous d'Ana Romero, el 4t, barret del mateix ferro, ben presentats i en tipus, molt a Santa Coloma. Va destacar la noblesa del 1r i el 4t, tots dos pel dret, sobretot; i la bravura, en tots els terços, del 3r. El 6è, enclasado.

Thomas Dufau, ovació i silenci. Juan del Álamo, ovació i silenci després d'avís. Tomàs Campos, silenci després d'avís i orella.

 CANAL SUD TORO 100% TOROS

Toros de Els Espartales, de correcta presentació i bon joc en línies generals.

Andy Cartagena, orella i dues orelles; Sergio Galán, ovació i ovació; Lea Vicens, orella i ovació amb forta petició.

CANAL SUD TORO 100% TOROS

Toros de Montalvo, babau; La Quinta, que es va acabar aviat; Pedraza de Yeltes, complicat; José Luis Pereda, rondinaire; Victorino Martín, amb humiliació; i Jandilla (6è bis bregat com sobrer), bé encara que sense transmissió.

Juan Baptista, orella, palmes, palmes, silenci, orella i dues orelles; Juan Baptista va saludar una ovació després del passeig.

CANAL SUD TORO 100% TOROS

Toros de Pedraza de Yeltes, ben presentats i de bon joc en el seu conjunt, el 5è de nom 'Holendero', premiat amb la volta a la plaça. El 1r, manejable. El 2n, a més. El 3r, amb classe. El 4t, bé, humiliant. El 6è, amb classe, però sense transmissió.

Octavio Chacón, ovació i orella; Daniel Luque, orella i orella; Emilio de Just, palmes i silenci; Juan Contreras i Antonio Ronquillo es desmonteraron després aparellar al cinquè.

CANAL SUD TORO 100% TOROS

Toros de Santiago Domecq, molt ben presentats i de variat joc. El 2n de nom 'Lebrero', amb el núm 106, va ser indultat.

Sebastián Castella, orella i ovació, Ginés Marín, dues orelles simbòliques i ovació, Jesús Enrique Colombo, palmes i orella.

CANAL SUD TORO 100% TOROS

Toros de Germans García Jiménez, el 6è com barret, i Olga Jiménez (3r), desiguals de presentació. Tous i descastats, només el 5è, noblón, va oferir possibilitats. Incidències: Després de l'entrada en comitiva es va fer entrega a Padilla de la Medalla d'Or de la ciutat gala de la seva alcaldessa Elisabeth Beanjean.

Juan José Padilla, ovació després lleu petició i ovació, José María Manzanares, silenci i orella, Roca Rei, silenci i ovació.

CANAL SUD TORO 100% TOROS

Les commentaires sont fermés.