Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

13/08/2018

FERIA DE DAX

Toros de Pedraza de Yeltes, ben presentats i de bon joc en el seu conjunt, el 5è de nom 'Holendero', premiat amb la volta a la plaça. El 1r, manejable. El 2n, a més. El 3r, amb classe. El 4t, bé, humiliant. El 6è, amb classe, però sense transmissió.

Octavio Chacón, ovació i orella; Daniel Luque, orella i orella; Emilio de Just, palmes i silenci; Juan Contreras i Antonio Ronquillo es desmonteraron després aparellar al cinquè.

CANAL SUD TORO 100% TOROS

Lire la suite

FERIA DE BÉZIERS

Novillos de Robert Marge, ben presentats i de bon joc, de fit a fit, encastats i cobdiciosos. El 5è, premiat amb la volta a la plaça.

El Galo, orella en tots dos, Carlos Olsina, palmes i ovació després d'avís, Diego San Román, orella amb petició de la segona i ovació després d'avís.

Lire la suite

TENDIDO CERO ...

TENDIDO CERO LE MAG

SIGNES DU TORO ...

SIGNES DU TORO LE MAG

Lire la suite

11/08/2018

FERIA DE DAX

Els més grans esparcidores i saltadors del món de la cursa Landes s'han enfrontat a una lluita fraticida pel títol suprem de la gran competició de Dax. Davant d'un escenari que es va convertir en el temple d'aquesta disciplina, símbol del patrimoni cultural de les Landes, els actors van donar un bell espectacle.

Mathieu Noguès es va convertir en l'heroi de la jornada.

 CANAL SUD TORO 100% COURSAYRES